SMØRBRØDBUFFET
Kl. 11:00 - 13:30
Reker på loff, Skagensalat og ishavskaviar, Røket laks og eggerøre, Gravet laks med sennepssaus, Tartar og rå eggeplomme,
Roastbiff med rødløk, Varm hjortekarbonade med stekt løk
Wienerpølse til barn
17. Mai-marsipankake, Jordbær med fløte, Hjemmelaget vaniljeiskrem
Pris Kr. 575,- per person
Kr. 295,- for barn under 12 år
17. MAI - BUFFET
2 borsetninger: kl. 14:30 og 17:30
Frognerseteren er som et levende museum med lange og rike tradisjoner. Frognerseterens 17. Mai-buffet viser frem noe av kjøkkenets ivaretatte mattradisjoner. Det bugner av kalde og varme retter samt et delikat utvalg fra vårt eget konditori.
Kalde Fiskeretter
Assortert sild, Skalldyranretning med kreps, sjøkreps, krabbeklør og reker, Hvitvinsdampede blåskjell
Dillgravet laks, Varmrøkt pepperlaks, Kveite sashimi, Anretning av fiskemousse og terrine
Egg med ishavskaviar, Sitronkokt laksefilet
Kalde Kjøttretter
Frognerseterens egen reinsdyrskinke, Urtemarinert rådyrfilet, Roastbiff
Urtefarsert kyllingbryst, Spekematanretning, Røkt andebryst
Varm Mat
Kokt laks, Helstekt reinsdyr flatbiff, Wienerpølse, Barbecue stekte kylling klubber
Annet Tilbehør
Grønnsaksgarnityr, Kokte poteter , Stekte poteter, Salat med vårgrønnsaker, Agurksalat
Assortert hjemmebakt brød og loff, Flatbrød og kjeks, Diverse garnityr og dressinger.
Ost
Assortert osteanretning
Desserter
17. Mai-kake med marsipanlokk, Friske jordbær, Suksess terte, Kvæfjordkake, Mørk sjokolademousse
Vafler med rørte jordbær, Hjemmelaget vaniljeiskrem, Kransekake
Pris Kr. 915,-
Barn fra 3 til 12 år Kr. 495,-
Barn under 3 år Kr. 95,-
For bestilling: Tlf. 22 92 40 40 el. booking@frognerseteren.no