Hovedretter
Fisk
Lutefisk
lutefisk fra Værøy
ertestuing - bacon – sennepssaus - mandelpoteter
Serveres 1 gang
3-RETTER 895,- / 4-RETTER 959,-
Kveite
steinsopphollandaise – spinat – erter - bakte poteter
3 – RETTER 845,- / 4-RETTER 915,-
Torsk
broccolini – syltet løk – bakt gulrot -potetkrem – blåskjellsaus
3 – RETTER 845,- / 4-RETTER 915,-
Varme Mellomretter
Bakt sjøørret
blomkålkrem- sauce vierge - fennikel-ørretrogn
Kamskjell
gresskarkrem-tronfjellskinke – gresskar vinaigrette
Suppe
Kremet hummersuppe
cognac - hummer - butterdeigstang
Ost
Osteanretning
Osteanretning bestående av norske håndverksoster servert med marmelade og kjeks
Kraftkar
blåmuggost fra Tingvollost – fikenkompott - kastanjehonning – pepperkaker
Desserter
Kanel iskrem
appelsintoffee – krydder sablè
Karamellpudding
karamellsaus – hasselnøttcrumble- krem
Multeterte
multekrem & sorbet