Hovedretter 

Fisk 

Lutefisk

lutefisk fra Værøy

 ertestuing - bacon – sennepssaus - mandelpoteter

Serveres 1 gang

3-RETTER 895,- / 4-RETTER 959,- 

Kveite

steinsopphollandaise – spinat – erter - bakte poteter

3 – RETTER 845,- / 4-RETTER 915,-

 

Torsk

broccolini – syltet løk – bakt gulrot -potetkrem – blåskjellsaus

3 – RETTER 845,- / 4-RETTER 915,- 

 

Varme Mellomretter 

Bakt sjøørret

blomkålkrem- sauce vierge - fennikel-ørretrogn

Kamskjell

gresskarkrem-tronfjellskinke – gresskar vinaigrette

Suppe

Kremet hummersuppe

cognac - hummer - butterdeigstang

Ost

Osteanretning

Osteanretning bestående av norske håndverksoster servert med marmelade og kjeks

 

Kraftkar

blåmuggost fra Tingvollost – fikenkompott - kastanjehonning – pepperkaker

Desserter

Kanel iskrem

appelsintoffee – krydder sablè

Karamellpudding

karamellsaus – hasselnøttcrumble- krem 

Multeterte

multekrem & sorbet