
Selskapsmeny
Lunsjmenyer serveres mellom 11:00 og 15:00
Menyforslagene kan mikses og det er hovedretten som avgjør prisen.
Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst. Menyen settes opp etter eget ønske og det er hovedretten som avgjør prisen.
Selskapsmeny: Lunsj
-
Meny 1
BLOMKÅLSUPPE
Kremet blomkålsuppe med bacon
***
LAKS
Grillet laksefilet anrettet med agurksalat, sandefjordsmør og kokte poteter
***
SORBET
Hjemmelaget bringebær og mangosorbet
servert med hippenkjeks
Kr. 645,- pr. person
-
Meny 2
RØKELAKS
Røkelaks servert med rugkjeks og agurksalat
***
KYLLING
Bryst av frilandskylling med erter, spinat,
potetpure og kylling saus
***
BUDAPESTKAKE
Hasselnøttemarengs
fylt med krem og friske bær
anrettet med fruktcoulis
Kr. 635,- pr. person
-
Meny 3
TOAST SKAGEN
Skagenrøre med reker og kreps servert på grillet toast
med avocado, caviar og revet pepperrot
***
FINNBIFF
Finnbiff i rømmesaus med sopp
servert med dagens grønnsaker
og kokte mandelpoteter
***
EPLEKAKE
Frognerseterens berømte eplekake
servert med friske bær og fruktcoulis
Kr. 655,- pr. person

Selskapsmeny: Middag
-
Kalde forretter
Gravet Laks (F, M, SP, S, G1, G2)
Akevitt og dillgravet laks -
sennepsaus - rødløk - rugbrødOksetartar (M, E, SP, S)
Røkt urtemajones – revet pepperrot – sprø løk
Lettgrillet Kveite (F, E, SP, S)
Løpstikke - rettich - agurk - ørretrognSvineknoke Terrine (SP, S)
Eplepuré - grønt eple - sennepskrem - puffet svinesvorSaltbakt Bete (E, SP, S, N)
Sherrysirup - fermentert sitronmajones - salte mandler -
Varme mellomretter
Hvit Asparges (M, E, SP, S, G1)
Hollandaise - krutonger - kjørvel - estragonpulverGrillet Kamskjell( M, F, S)
Sprø kapers - blomkålkrem - syltet blomkål - smørsaus
Bakt Sjøørret (M, F, S)
Sellerikrem - gremolata - sauce vierge
Kremet Aspargessuppe (M, S)
Rørosrømme - røkt reinsdyrshjerteSkalldyrsuppe (SK, M, S)
Safran - reker - erter
-
Hovedretter: Fisk
Laks (F, M, S)
Stekt laks - gulrotragu - syltet løk - basilikum - bakte poteter - pestosmør
3 – RETTER 795,-
4-RETTER 855,-
5-RETTER 925,-Lange (F, M, S, SO)
Stekt lange - potetkrem - aspargesbønner - sukkererter - spinat - rømmesaus med sennep og sitron
3-RETTER 805,-
4-RETTER 865,-
5-RETTER 935,-Lysing (F, M, S)
Ovnsbakt lysing, vårløk, tomat & piment d`Espelette, kokte poteter, beurre blanc
3-RETTER 805,-
4-RETTER 865,-
5-RETTER 935,- -
Hovedretter: Kjøtt og vilt
Hjort Flatbiff (M, S)
Grillet nykål - nepe - syltet løk - potetkrem - grønnpeppersaus3-RETTER 865,-
4-RETTER 925,-
5-RETTER 995,-Reinsdyr fra Røros (M, S)
Pastinakkpurè, solbærgele - grønnkål - kremet viltsaus med morkler3-RETTER 865,-
4-RETTER 925,-
5-RETTER 995,-Helstekt okse indrefilet (M, S)
Stekt hjertesalat med Västerbottenost - stekt jordskokk - jordskokkskrem - rødvinssaus
3-RETTER 845,-
4-RETTER 905,-
5-RETTER 975,-Andebryst (M, S)
Rosenkål - gulbeter - aprikos - potetkake - rosmarinssaus
3-RETTER 845,-
4-RETTER 905,-
5-RETTER 975,- -
Ost og desserter
Ost
Osteanretning (M, SF, G1, G2)
Osteanretning bestående av norske håndverksoster - marmelade - kjeksDesserter
Sjokoladenemesis terte (M, E, SO, G1)
Hjemmelaget vaniljeisBringebær Choux (E, M)
Karamellcrumble - pisket krem
Bakt ostekake (M, E, G1)
skogsbærkompottEplekake (M, G1)
Frognerseterens berømte eplekake med krem
servert med friske bær og coulis -
ALLERGENER
Gluten – Hvete G1 – Rug G2 – Havre G3 – Sammalt hvete G4 – Bygg G5 – Spelt G6
Nøtter – Hasselnøtt N1 – Pistasj N2 – Mandel N3 – Valnøtt N4 – Cashew N5 – Pekan N6
Melk M – Egg E – Peanøtter P – Sulfit S – Soya SO – Lupin LU – Fisk F – Skalldyr SK
Bløtdyr B – Selleri SL – Sennep SP – Sesamfrø SF
