Selskapsmeny

Lunsjmenyer serveres mellom 11:00 og 15:00
Menyforslagene kan mikses og det er hovedretten som avgjør prisen.  
Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst. Menyen settes opp etter eget ønske og det er hovedretten som avgjør prisen.

Selskapsmeny: Lunsj

  • Meny 1

    BLOMKÅLSUPPE

    Kremet blomkålsuppe med bacon

    ***

    LAKS

    Grillet laksefilet anrettet med agurksalat, sandefjordsmør og kokte poteter

    ***

    SORBET

    Hjemmelaget bringebær og mangosorbet

    servert med hippenkjeks

    Kr. 645,- pr. person

  • Meny 2

    RØKELAKS

    Røkelaks servert med rugkjeks og agurksalat

    ***

    KYLLING

    Bryst av frilandskylling med erter, spinat,

    potetpure og kylling saus

    ***

    BUDAPESTKAKE

    Hasselnøttemarengs

    fylt med krem og friske bær

    anrettet med fruktcoulis

    Kr. 635,- pr. person

  • Meny 3

    TOAST SKAGEN

    Skagenrøre med reker og kreps servert på grillet toast

    med avocado, caviar og revet pepperrot

    ***

    FINNBIFF

    Finnbiff i rømmesaus med sopp

    servert med dagens grønnsaker

    og kokte mandelpoteter

    ***

    EPLEKAKE

    Frognerseterens berømte eplekake

    servert med friske bær og fruktcoulis

    Kr. 655,- pr. person

Selskapsmeny: Middag

  • Kalde forretter

    Gravet Laks (F, M, SP, S, G1, G2
    Akevitt og dill gravet laks
    Sennepsaus - rødløk - rugbrød

    Kyllingleverkrem (M, E, S, G1)

    sherrysirup – syltet norsk plomme-toast - sprøtt kyllingskinn

    Lettbakt kveite (F, SO, S, E)
    confitert eggeplommekrem – rettish- agurk – dillolje

    Grillet hjortetartar (M, SP, G1)
    pepperrotkrem - syltet kålrot og sennepsfrø – karse - brødchips

    Saltbakt gulbete (S, E, SP)
    fermentert sitronmajones – endive – gresskarkjerner - urteolje- hylleblomstsirup

  • Varme mellomretter

    Bakt sjøørret (M, F, S)
    blomkålkrem – sauce vierge- fennikel - ørretrogn

    Kamskjell( M, E, F, S, G1)

    gresskarkrem – Tronfjellskinke – gresskar vinaigrette

    Maisrisotto (M, S)

    kantareller - holtefjell xo

    Kremet spinat suppe( M, E, S, G1)
    røkt rørosrømme - revet eggeplomme – salt butterdeigstang

    Skogsopp suppe( M, S, G1)

    krutonger – parmesan - bacon

  • Hovedretter: Fisk

    Breiflabb (F, M, S, SK, SL)
    ratatouille – persillerotkrem - skalldyrsaus
    3 – RETTER 825,-
    4-RETTER 885,-
    5-RETTER 955,-

    Laks (F, M, E, SP, S)
    bakte poteter - spinat – erter

    steinsopphollandaise
    3-RETTER 795,-
    4-RETTER 855,-
    5-RETTER 925,-

    Torsk (F, M, B, S, SL)
     broccolini – løk -gulrot - kokte poteter - blåskjellsaus
    3-RETTER 805,-
    4-RETTER 865,-
    5-RETTER 935,-

  • Hovedretter: Kjøtt og vilt

    Reinsdyr flatbiff (M, SL, S)
    løkkrem – solbærgelè – grønnkål -stekte poteter - kremet viltsaus

    3-RETTER 865,-
    4-RETTER 925,-
    5-RETTER 995,-

    Lammemørbrad (M, SL, S)
    cannelinikrem - grillet squash - tomat & rødløk marmelade - bakte poteter - rosmarin sjy

    3-RETTER 825,-
    4-RETTER 885,-
    5-RETTER 955,-

    Helstekt okse indrefilet(M, SL, S)
    potetkrem - stekt sopp - glasert løk

    grønnkål – rødvin saus
    3-RETTER 845,-
    4-RETTER 905,-
    5-RETTER 975,-

    Andebryst(M, SL, S, G1, N4)
    potetterte - rødbet - aprikos - ristede valnøtter - tranebær saus
    3-RETTER 835,-
    4-RETTER 895,-
    5-RETTER 965,-

  • Ost og desserter

    Ost

    Osteanretning (M, S, G1, G2)
    Osteanretning bestående av norske håndverksoster - marmelade - kjeks

    Desserter

    Sjokoladenemesis terte (M, E, SO, G1)
    hjemmelaget is

    Karamellpudding (E, M,)
    karamellcrumble – pisket krem

    Bakt ostekake (M, E, G1)
    skogsbær marmelade

    Eplekake (M, G1)
    Frognerseterens berømte eplekake med krem
    servert med friske bær og coulis

  • ALLERGENER

    Gluten – Hvete G1 – Rug G2 – Havre G3 – Sammalt hvete G4 – Bygg G5 – Spelt G6

    Nøtter – Hasselnøtt N1 – Pistasj N2 – Mandel N3 – Valnøtt N4 – Cashew N5 – Pekan N6

    Melk M – Egg E – Peanøtter P – Sulfit S – Soya SO – Lupin LU – Fisk F – Skalldyr SK

    Bløtdyr B – Selleri SL – Sennep SP – Sesam S

Book ditt neste selskap hos oss