Selskapsmeny

Lunsjmenyer serveres mellom 11:00 og 15:00
Menyforslagene kan mikses og det er hovedretten som avgjør prisen.  
Tilbakemelding på meny og vinvalg ønskes senest 10 virkedager før ankomst. Menyen settes opp etter eget ønske og det er hovedretten som avgjør prisen.

Selskapsmeny: Lunsj

  • Meny 1

    BLOMKÅLSUPPE

    Kremet blomkålsuppe med bacon

    ***

    LAKS

    Grillet laksefilet anrettet med agurksalat, sandefjordsmør og kokte poteter

    ***

    SORBET

    Hjemmelaget bringebær og mangosorbet

    servert med hippenkjeks

    Kr. 645,- pr. person

  • Meny 2

    RØKELAKS

    Røkelaks servert med rugkjeks og agurksalat

    ***

    KYLLING

    Bryst av frilandskylling med erter, spinat,

    potetpure og kylling saus

    ***

    BUDAPESTKAKE

    Hasselnøttemarengs

    fylt med krem og friske bær

    anrettet med fruktcoulis

    Kr. 635,- pr. person

  • Meny 3

    TOAST SKAGEN

    Skagenrøre med reker og kreps servert på grillet toast

    med avocado, caviar og revet pepperrot

    ***

    FINNBIFF

    Finnbiff i rømmesaus med sopp

    servert med dagens grønnsaker

    og kokte mandelpoteter

    ***

    EPLEKAKE

    Frognerseterens berømte eplekake

    servert med friske bær og fruktcoulis

    Kr. 655,- pr. person

Selskapsmeny: Middag

  • Kalde forretter

    Gravet Laks (F, M, SP, S, G1, G2)
    Akevitt og dillgravet laks -
    sennepsaus - rødløk - rugbrød

    Oksetartar (M, E, SP, S)

    Røkt urtemajones – revet pepperrot – sprø løk

    Lettgrillet Kveite (F, E, SP, S)
    Løpstikke - rettich - agurk - ørretrogn

    Svineknoke Terrine (SP, S)
    Eplepuré - grønt eple - sennepskrem - puffet svinesvor

    Saltbakt Bete (E, SP, S, N)
    Sherrysirup - fermentert sitronmajones - salte mandler

  • Varme mellomretter

    Hvit Asparges (M, E, SP, S, G1)
    Hollandaise - krutonger - kjørvel - estragonpulver

    Grillet Kamskjell( M, F, S)

    Sprø kapers - blomkålkrem - syltet blomkål - smørsaus

    Bakt Sjøørret (M, F, S)

    Sellerikrem - gremolata - sauce vierge

    Kremet Aspargessuppe (M, S)
    Rørosrømme - røkt reinsdyrshjerte

    Skalldyrsuppe (SK, M, S)

    Safran - reker - erter

  • Hovedretter: Fisk

    Laks (F, M, S)
    Stekt laks - gulrotragu - syltet løk - basilikum - bakte poteter - pestosmør
    3 – RETTER 795,-
    4-RETTER 855,-
    5-RETTER 925,-

    Lange (F, M, S, SO)
    Stekt lange - potetkrem - aspargesbønner - sukkererter - spinat - rømmesaus med sennep og sitron
    3-RETTER 805,-
    4-RETTER 865,-
    5-RETTER 935,-

    Lysing (F, M, S)
    Ovnsbakt lysing, vårløk, tomat & piment d`Espelette, kokte poteter, beurre blanc
    3-RETTER 805,-
    4-RETTER 865,-
    5-RETTER 935,-

  • Hovedretter: Kjøtt og vilt

    Hjort Flatbiff (M, S)
    Grillet nykål - nepe - syltet løk - potetkrem - grønnpeppersaus

    3-RETTER 865,-
    4-RETTER 925,-
    5-RETTER 995,-

    Reinsdyr fra Røros (M, S)
    Pastinakkpurè, solbærgele - grønnkål - kremet viltsaus med morkler

    3-RETTER 865,-
    4-RETTER 925,-
    5-RETTER 995,-

    Helstekt okse indrefilet (M, S)
    Stekt hjertesalat med Västerbottenost - stekt jordskokk - jordskokkskrem - rødvinssaus
    3-RETTER 845,-
    4-RETTER 905,-
    5-RETTER 975,-

    Andebryst (M, S)
    Rosenkål - gulbeter - aprikos - potetkake - rosmarinssaus
    3-RETTER 845,-
    4-RETTER 905,-
    5-RETTER 975,-

  • Ost og desserter

    Ost

    Osteanretning (M, SF, G1, G2)
    Osteanretning bestående av norske håndverksoster - marmelade - kjeks

    Desserter

    Sjokoladenemesis terte (M, E, SO, G1)
    Hjemmelaget vaniljeis

    Bringebær Choux (E, M)

    Karamellcrumble - pisket krem

    Bakt ostekake (M, E, G1)
    skogsbærkompott

    Eplekake (M, G1)
    Frognerseterens berømte eplekake med krem
    servert med friske bær og coulis

  • ALLERGENER

    Gluten – Hvete G1 – Rug G2 – Havre G3 – Sammalt hvete G4 – Bygg G5 – Spelt G6

    Nøtter – Hasselnøtt N1 – Pistasj N2 – Mandel N3 – Valnøtt N4 – Cashew N5 – Pekan N6

    Melk M – Egg E – Peanøtter P – Sulfit S – Soya SO – Lupin LU – Fisk F – Skalldyr SK

    Bløtdyr B – Selleri SL – Sennep SP – Sesamfrø SF

Book ditt neste selskap hos oss